Urheilukoulussa ja nuorisovalmennusryhmissä voi harrastaa yleisurheilua 5-vuotiaasta alkaen. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai täyttämällä ilmoittautumislomake. Käyttäessäsi lomaketta muistathan harjoituksiin tullessa kertoa täyttäneesi ilmoittautumisen netissä. Mukaan ryhmiin voi tulla missä vaiheessa kautta vaan!

HUOM! Harjoituksissa huomioidaan voimassa olevat koronasäännökset. Harjoitusryhmät pidetään pieninä (max. 10 tai 20 henkilöä / ryhmä) ja ryhmät harjoittelevat erillään toisista ryhmistä. Ryhmillä on omat vakio-ohjaajansa. Harjoituksissa vältetään fyysisiä kontakteja urheilijoiden välillä. Harjoitusvälineet desinfioidaan ennen harjoituksia ja harjoitusten jälkeen. Harjoitupaikalla on käsienpesumahdollisuus sekä desinfiointiainetta jatkuvasti saatavilla. Harjoituksiin ei saa tulla sairaana eikä silloin, kun itse tai perheen jäsenet kärsivät flunssan oireista. Emme suosittele harjoituksiin tuloa riskiryhmiin kuuluville. Lisätietoja harjoittelusta koronaepidemian aikana antavat ohjaajat!

 


URHEILUKOULU 5–8-v.

Urheilukoulun nuorimpien ryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Ryhmässä liikutaan monipuolisesti leikkien ja pelaten sekä yleisurheilulajeihin tutustuen. Urheilukoulun tavoitteena on iloisen liikkumisen kautta kehittää lasten liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittämisessä. Urheilukoulusta saa hyvän pohjan niin yleisurheilun kuin muiden lajien harrastamiseen.

Ryhmän vastuuohjaaja on Jouni Pitkänen. Ohjaajina toimivat 15–18-vuotiaat nuoret, jotka ovat Urheilukoulun omia kasvatteja ja käyneet SUL:n yleisurheiluohjaajakurssin.

Urheilukoulun 5–8-v. ryhmän harjoitukset pidetään Ukonniemen yleisurheilukentällä


Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 17:00-18:00

Toukokuu on ilmainen kokeilukuukausi!

Kausimaksu on 55 €. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 1.1.-31.5.2021 välisenä aikana 
 • Urheilukoulun omat kisat ja palkinnot

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Jouni Pitkäselle (yleisurheilu@imatranurheilijat.fi).

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.  

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut:

Jouni Pitkänen, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


URHEILUKOULU 9–11-v.

Urheilukoulun toinen ryhmä on tarkoitettu 9–11-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä kehitetään liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, liikkuvuuden ja koordinaatiotaitojen kehityksessä. Harjoituksissa pidetään hauskaa pelaamalla ja kisailemalla. Urheilukoulusta saa erinomaisen pohjan yleisurheilun tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta se toimii myös oheislajina muille harrastuksille tai tukena liikunnallisten taitojen hankkimisessa. 

Kannustamme ryhmän lapsia käymään sekä Urheilukoulun omissa että muissa Etelä-Karjalassa järjestettävissä kilpailuissa! Ohjeita kilpailuissa käymisestä saat ohjaajilta ja täältä.

Ryhmän vastuuohjaaja on Jouni Pitkänen. Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Urheilukoulun 9–11-v. ryhmän harjoitukset pidetään Ukonniemen yleisurheilukentällä

Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 18:00-19:30

To klo 17:00-18:30

Toukokuu on ilmainen kokeilukuukausi!

Kausimaksu on 90 €. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 1.1.–31.5.2021 välisenä aikana (poislukien syyslomaviikko)
 • Urheilukoulun omat kisat ja palkinnot
 • Seuran tuki kilpailujen osallistumismaksuihin

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Jouni Pitkäselle (yleisurheilu@imatranurheilijat.fi)

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut: Jouni Pitkänen, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 12–15-v.

Nuorisovalmennusryhmässa harjoittelevat 12–16-vuotiaat nuoret. Ryhmän harjoituksissa syvennytään eri yleisurheilulajien tekniikkaan ja lajitaitoihin. Lisäksi tärkeässä osassa on fyysisen kunnon ja perusominaisuuksien kehittäminen. Harjoitusten sisältö on suunniteltu harjoituskausien mukaan niin, että syksyllä ja talvella pääpaino on peruskunnon ja fyysisen pohjan rakentamisessa ja keväällä sekä kesällä lajiharjoittelussa. Ryhmässä voi harjoitella tavoitteellisesti kilpailuihin ja kilpaurheilun huipulle tähdäten, mutta myös harrastusmielessä.

Kannustamme ryhmän nuoria käymään kilpailuissa sekä Etelä-Karjalassa että oman piirin ulkopuolella! Ohjeita kilpailuissa käymisestä saat ohjaajilta ja täältä.

Ryhmän valmentajina toimivat Jouni Pitkänen, Matti Mononen, Lauri Asikainen, Jussi Anttonen, Saara Pellinen, Katriina Mäyrä, Samu Summanen ja Kaisa Valtonen . Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut 17-19 vuotiaat ohjaajat.

Nuorisovalmennusryhmän 12–16-vuotiaiden nuorten harjoitukset pidetään 19.4.2021 alkaen Ukonniemen yleisurheilukentällä toukokuussa seuraavasti: 

 • Ma klo 18:00 – 19:00 
 • Ti klo 18:00-19:30 
 • To klo 17.00 – 18.30 

Huhti-toukokuussa pääsee mukaan harjoituksiin kokeilemaan 3 krt aivan ilmaiseksi.

Kesäkuussa 7.6 alkaen tulee mukaan myös päivävuorot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-12.00

Kesän kausimaksu 1.6 – 30.9.2021 on 120 €, joka laskutetaan heinäkuussa. Maksuun sisältyvät:

 • ohjatut harjoitukset, mahdollisuus jopa 6 harjoitukseen/ vko
 • valmennusryhmän omat kisat ja palkinnot niistä
 • seuran tuki kilpailujen osallistumismaksuihin
 • mahdollisuus osallistua seuran kesäleirille Haapasaaressa 12.-16.7.2021 (eri leirimaksu)

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Jouni Pitkäselle, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi. Jos kilpailet myös muissakin kilpailuissa kuin seuran omissa kilpailuissa niin kilpailulisenssi on pakollinen.

Lisenssien hinnat ovat 2008-2013 syntyneet 20 €. 2007 ja aiemmin syntyneet 30 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa. Ryhmään voi tulla mukaan myös vasta-alkajia ja milloin vain.

Tiedustelut:

Jouni Pitkänen, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 0449860953,

Lauri Asikainen, lauri.asikainen@pp1.inet.fi. 040 7624259


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 15–18-v.

Nuorisovalmennusryhmän toisen porukan muodostavat 15–18-vuotiaat urheilijat. Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti nuoria, jotka tähtäävät kilpaurheiluun ja yleisurheilun huipulle, mutta mukana on myös harrastusmielessä harjoittelevia. Ryhmän nuoret harjoittelevat osaksi yhteisharjoituksissa ja osaksi pienemmissä ryhmissä tai yksin harjoitusohjelman mukaan. Ryhmän valmentajina toimivat Lauri Asikainen ja Matti Mononen.

Nuorisovalmennusryhmän 15–18-vuotiaiden nuorten harjoitusajat sovitaan yhdessä valmentajien kanssa.

Kausimaksu räätälöidään käytön mukaan 100-150 €/kausi. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 1.1.-31.1.2021 välisenä aikana, 
 • Harjoituskilpailut ja testit
 • Seuran tuki kilpailujen osallistumismaksuihin

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Kaisa Valtoselle (valtonen.kaisa@gmail.com). Jos et hanki Sporttiturvaa, huolehdithan, että vakuutuksesi kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa sattuneet vahingot.

Tiedustelut:
Lauri Asikainen, . 040 7624259