Urheilukoulussa ja nuorisovalmennusryhmissä voi harrastaa yleisurheilua 5-vuotiaasta alkaen. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai täyttämällä ilmoittautumislomake. Käyttäessäsi lomaketta muistathan harjoituksiin tullessa kertoa täyttäneesi ilmoittautumisen netissä. Mukaan ryhmiin voi tulla missä vaiheessa kautta vaan!

HUOM! Harjoituksissa huomioidaan voimassa olevat koronasäännökset. Harjoitusryhmät pidetään pieninä (max. 10 tai 20 henkilöä / ryhmä) ja ryhmät harjoittelevat erillään toisista ryhmistä. Harjoituksissa vältetään fyysisiä kontakteja urheilijoiden välillä.  Harjoituspaikalla on käsienpesumahdollisuus sekä desinfiointiainetta jatkuvasti saatavilla. Harjoituksiin ei saa tulla sairaana eikä silloin, kun itse tai perheen jäsenet kärsivät flunssan oireista. Emme suosittele harjoituksiin tuloa riskiryhmiin kuuluville. Lisätietoja harjoittelusta koronaepidemian aikana antavat ohjaajat!

 


URHEILUKOULU 5–8-v.

Urheilukoulun nuorimpien ryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Ryhmässä liikutaan monipuolisesti leikkien ja pelaten sekä yleisurheilulajeihin tutustuen. Urheilukoulun tavoitteena on iloisen liikkumisen kautta kehittää lasten liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittämisessä. Urheilukoulusta saa hyvän pohjan niin yleisurheilun kuin muiden lajien harrastamiseen.

Ryhmän vastuuohjaaja ovat Veli-Matti Kivilahti ja Anna Kontunen. Ohjaajina toimivat 15–18-vuotiaat nuoret, jotka ovat Urheilukoulun omia kasvatteja ja käyneet SUL:n yleisurheiluohjaajakurssin.

Urheilukoulun 5–8-v. ryhmän harjoitukset pidetään 5.10 alkaen urheilutalon juoksusuoralla.


Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 17:00-18:00

Syyskauden kausimaksu on  40 €. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 5.10. – 21.12.2021 välisenä aikana.
 • Urheilukoulun omat kilpailut ja palkinnot niistä

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä: IU:n toimiston puhelin: 0449860953 tai sähköpostia: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.  

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut:

yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


URHEILUKOULU 9–11-v.

Urheilukoulun toinen ryhmä on tarkoitettu 9–11-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä kehitetään liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, liikkuvuuden ja koordinaatiotaitojen kehityksessä. Harjoituksissa pidetään hauskaa pelaamalla ja kisailemalla. Urheilukoulusta saa erinomaisen pohjan yleisurheilun tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta se toimii myös oheislajina muille harrastuksille tai tukena liikunnallisten taitojen hankkimisessa. 

Ryhmän vastuuohjaaja toimii Veli-Matti Kivilahti. Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Urheilukoulun 9–11-v. ryhmän harjoitukset pidetään urheilutalon juoksusuoralla.

Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 18:00-19:30

To klo 17:00-18:30

Syyskauden kausimaksu on 75 €. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 5.10.–21.12.2021 välisenä aikana
 • Urheilukoulun omat kisat ja palkinnot

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä IU:n toimistopuhelimeen: 0449860953 tai sähköpostia: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 12–16-v.

Nuorisovalmennusryhmässa harjoittelevat 12–16-vuotiaat nuoret. Ryhmän harjoituksissa syvennytään eri yleisurheilulajien tekniikkaan ja lajitaitoihin. Lisäksi tärkeässä osassa on fyysisen kunnon ja perusominaisuuksien kehittäminen. Harjoitusten sisältö on suunniteltu harjoituskausien mukaan niin, että syksyllä ja talvella pääpaino on peruskunnon ja fyysisen pohjan rakentamisessa ja keväällä sekä kesällä lajiharjoittelussa. Ryhmässä voi harjoitella tavoitteellisesti kilpailuihin ja kilpaurheilun huipulle tähdäten, mutta myös harrastusmielessä.

Ryhmän valmentajina toimivat Veli-Matti Kivilahti, Jussi Anttonen, Matti Mononen, Lauri Asikainen, Saara Pellinen ja Kaisa Valtonen . Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut 17-19 vuotiaat ohjaajat.

Nuorisovalmennusryhmän 12–16-vuotiaiden nuorten harjoitukset pidetään 5.10 alkaen urheilutalon juoksusuoralla: 

 • Ma klo 18.00-19.45
 • To klo 18.00 – 19.30 
 • La klo 14.00-15.30 (vain 14-17 sarjalaisille)

Syksyn kausimaksu 5.10 – 21.12.2021 on  90 -150 €, joka laskutetaan marraskuussa. Maksuun sisältyvät:

 • ohjatut harjoitukset
 • valmennusryhmän omat kisat ja palkinnot niistä
 • seuran tuki mahdollisiin leireihin (piirileiri/alueleiri/vast.)
 • 150 € hintaan kuuluu harjoitusohjelma, jossa on myös omatoimisesti toteutettavia harjoituksia

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Veli-Matti Kivilahdelle, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi. Jos kilpailet myös muissakin kilpailuissa kuin seuran omissa kilpailuissa niin kilpailulisenssi on pakollinen.

Lisenssien hinnat ovat 2008-2013 syntyneet 20 €. 2007 ja aiemmin syntyneet 30 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa. Ryhmään voi tulla mukaan myös vasta-alkajia ja milloin vain.

Tiedustelut:

yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 0449860953,

Lauri Asikainen, lauri.asikainen@pp1.inet.fi. 040 7624259


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 16–19-v.

Nuorisovalmennusryhmän toisen ryhmän muodostavat 16–19-vuotiaat urheilijat. Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti nuoria, jotka tähtäävät kilpaurheiluun ja yleisurheilun huipulle, mutta mukana on myös harrastusmielessä harjoittelevia. Ryhmän nuoret harjoittelevat osaksi yhteisharjoituksissa ja osaksi pienemmissä ryhmissä tai yksin harjoitusohjelman mukaan. Ryhmän valmentajina toimivat Lauri Asikainen, Matti Mononen, Jussi Anttonen, Kaisa Valtonen

Nuorisovalmennusryhmän 15–19-vuotiaiden nuorten harjoitusajat sovitaan yhdessä valmentajien kanssa.

Kausimaksu räätälöidään käytön mukaan 100-150 €/kausi. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 4.10.-31.12.2021 välisenä aikana, 
 • Harjoituskilpailut ja testit
 • Seuran tuki leirien ja kilpailujen osallistumismaksuihin

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Kaisa Valtoselle (valtonen.kaisa@gmail.com). Jos et hanki Sporttiturvaa, huolehdithan, että vakuutuksesi kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa sattuneet vahingot.

Tiedustelut:
Lauri Asikainen, . 040 7624259