Urheilukoulussa ja nuorisovalmennusryhmissä voi harrastaa yleisurheilua n. 5-vuotiaasta alkaen. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai täyttämällä ilmoittautumislomake. Käyttäessäsi lomaketta muistathan harjoituksiin tullessa kertoa täyttäneesi ilmoittautumisen netissä. Mukaan ryhmiin voi tulla missä vaiheessa kautta vaan!

Tiedustelut: Ilia Lamberg
yleisurheilu@imatranurheilijat.fi
044 9860953

 

 


URHEILUKOULU 5–8-v.

Urheilukoulun nuorimpien ryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Ryhmässä liikutaan monipuolisesti leikkien ja pelaten sekä yleisurheilulajeihin tutustuen. Urheilukoulun tavoitteena on iloisen liikkumisen kautta kehittää lasten liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittämisessä. Urheilukoulusta saa hyvän pohjan niin yleisurheilun kuin muiden lajien harrastamiseen.

Ryhmän vastuuohjaaja toimii Ilia Lamberg. Ohjaajina toimivat 15–18-vuotiaat nuoret, jotka ovat Urheilukoulun omia kasvatteja ja käyneet SUL:n yleisurheiluohjaajakurssin.

Urheilukoulun 5–8-v. ryhmän harjoitukset pidetään 5.6 alkaen Ukonniemen urheilukentällä.


Harjoitusajat ovat seuraavat:

 • Ma klo 10.00 – 11.30
 • Ti klo 17:00-18:00

 Kesäkauden 5.6 – 10.9.2023 kausimaksu on   60 €, joka laskutetaan heinäkuussa. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 
 • Urheilukoulun omat kilpailut ja palkinnot niistä

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu sisältää yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä: IU:n toimiston puhelin: 0449860953 tai sähköpostia: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.  

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut: lauri.asikainen@pp1.inet.fi, 0407624259


URHEILUKOULU 9–11-v.

Urheilukoulun toinen ryhmä on tarkoitettu 9–11-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä kehitetään liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, liikkuvuuden ja koordinaatiotaitojen kehityksessä. Harjoituksissa pidetään hauskaa pelaamalla ja kisailemalla. Urheilukoulusta saa erinomaisen pohjan yleisurheilun tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta se toimii myös oheislajina muille harrastuksille tai tukena liikunnallisten taitojen hankkimisessa. 

Ryhmän vastuuohjaaja toimii Ilja Lamberg ja Esa Räsänen. Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Urheilukoulun 9–11-v. ryhmän harjoitukset pidetään 5.6 alkaen Ukonniemen urheilukentällä.

Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ma klo 10.00-12.00

Ti klo 18:00-19:30

Ke klo 10.00-12.00

To klo 17:00-18:30

Kesäkauden  5.6-10.9.2023 kausimaksu on  75 €, joka laskutetaan heinäkuussa. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 
 • Urheilukoulun omat kisat ja palkinnot niistä
 • piirinmestaruus- ja seuracup kilpailuihin osallistuvien ilmoittautumismaksut 1-2 lajia/kilpailu

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä (vakuutus- ja kilpailulupa). Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut: lauri.asikainen@pp1.inet.fi, 0407624259


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 12–16-v.

Nuorisovalmennusryhmässa harjoittelevat 12–16-vuotiaat nuoret. Ryhmän harjoituksissa syvennytään eri yleisurheilulajien tekniikkaan ja lajitaitoihin. Lisäksi tärkeässä osassa on fyysisen kunnon ja perusominaisuuksien kehittäminen. Harjoitusten sisältö on suunniteltu harjoituskausien mukaan niin, että syksyllä ja talvella pääpaino on peruskunnon ja fyysisen pohjan rakentamisessa ja keväällä sekä kesällä lajiharjoittelussa. Ryhmässä voi harjoitella tavoitteellisesti kilpailuihin ja kilpaurheilun huipulle tähdäten, mutta myös harrastusmielessä.

Ryhmän valmentajina toimivat: Jussi Anttonen, Ilia Lamberg, Matti Mononen, Lauri Asikainen ja Nelli Anttonen . Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut 17-19 vuotiaat ohjaajat.

Nuorisovalmennusryhmän 12–16-vuotiaiden nuorten harjoitukset pidetään 9.5 alkaen Ukonniemen urheilukentällä

 • Ma klo 10.00 – 12.00

      –  Ti  klo 18.00-19.30

 • Ke klo 10.00-12.00
 • To klo 17.00 – 18.30
 • kolmas ohjattu harjoitus lauantaisin tai sunnuntaisin, aika täsmentyy aina kenttätilanteen mukaan, valmentajat tiedottavat erikseen 

Kesäkauden kausimaksu 5.6 – 10.9.2023 on  100 €, joka laskutetaan heinäkuussa. Maksuun sisältyvät:

 • ohjatut harjoitukset 3 krt viikossa
 • seuran tuki kilpailuiden ilmoittautumismaksuihin 1-2 lajia/ kilpailu
 • eri hintaan kuuluu harjoitusohjelma, jossa on myös omatoimisesti toteutettavia harjoituksia
 • seuran jäsenmaksu sisältää vapaan pääsyn Imatran Kylpylän kuntosalille

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen aktiivisesti kilpaileville ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta Jos kilpailet myös muissakin kilpailuissa kuin seuran omissa kilpailuissa niin kilpailulisenssi on pakollinen.

Ilmoittautuminen tapahtuu harkoissa paikan päällä. Ryhmään voi tulla mukaan myös vasta-alkajia ja milloin vain.

Tiedustelut: lauri.asikainen@pp1.inet.fi. 040 7624259


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 16–19-v.

Nuorisovalmennusryhmän toisen ryhmän muodostavat 16–19-vuotiaat urheilijat. Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti nuoria, jotka tähtäävät kilpaurheiluun ja yleisurheilun huipulle, mutta mukana on myös harrastusmielessä harjoittelevia. Ryhmän nuoret harjoittelevat osaksi yhteisharjoituksissa ja osaksi pienemmissä ryhmissä tai yksin harjoitusohjelman mukaan. Ryhmän valmentajina toimivat Lauri Asikainen, Matti Mononen, Jussi Anttonen, Kaisa Valtonen

Nuorisovalmennusryhmän 15–19-vuotiaiden nuorten harjoitusajat sovitaan yhdessä valmentajien kanssa.

Kausimaksu räätälöidään käytön mukaan   60 – 150€/kausi. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 5.6 – 10.9.2023 välisenä aikana, 
 • Harjoituskilpailut ja testit
 • Seuran tuki leirien ja kilpailujen ilmoittautumismaksuihin
 • SM-kilpailuiden ilmoittautumismaksut ja tuki SM-kilpailuiden matkustus- ja majoituskustannuksiin eri suunnitelman mukaisesti
 • seuran jäsenmaksu sisältää vapaan pääsyn Imatran Kylpylän kuntosalille
 • Ukonniemi Areenan kolikkovuorojen 5 € käytön tuki 2€/kerta

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta . Jos et hanki Sporttiturvaa, huolehdithan, että vakuutuksesi kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa mahdollisesti sattuneet loukkaantumiset.

Tiedustelut: . 040 7624259