Urheilukoulussa ja nuorisovalmennusryhmissä voi harrastaa yleisurheilua 5-vuotiaasta alkaen. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai täyttämällä ilmoittautumislomake. Käyttäessäsi lomaketta muistathan harjoituksiin tullessa kertoa täyttäneesi ilmoittautumisen netissä. Mukaan ryhmiin voi tulla missä vaiheessa kautta vaan!

 

 


URHEILUKOULU 5–8-v.

Urheilukoulun nuorimpien ryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Ryhmässä liikutaan monipuolisesti leikkien ja pelaten sekä yleisurheilulajeihin tutustuen. Urheilukoulun tavoitteena on iloisen liikkumisen kautta kehittää lasten liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittämisessä. Urheilukoulusta saa hyvän pohjan niin yleisurheilun kuin muiden lajien harrastamiseen.

Ryhmän vastuuohjaaja toimii Veli-Matti Kivilahti. Ohjaajina toimivat 15–18-vuotiaat nuoret, jotka ovat Urheilukoulun omia kasvatteja ja käyneet SUL:n yleisurheiluohjaajakurssin.

Urheilukoulun 5–8-v. ryhmän harjoitukset pidetään 10.5 alkaen Ukonniemen urheilukentällä.


Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 17:00-18:00

Kesäkauden 6.6 – 15.9 kausimaksu on  70 €. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 6.6. – 15.9.2022 välisenä aikana.
 • Urheilukoulun omat kilpailut ja palkinnot niistä
 • T-paita

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä: IU:n toimiston puhelin: 0449860953 tai sähköpostia: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.  

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut:

yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


URHEILUKOULU 9–11-v.

Urheilukoulun toinen ryhmä on tarkoitettu 9–11-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä kehitetään liikunnallisia yleistaitoja. Pääpaino on nopeuden, liikkuvuuden ja koordinaatiotaitojen kehityksessä. Harjoituksissa pidetään hauskaa pelaamalla ja kisailemalla. Urheilukoulusta saa erinomaisen pohjan yleisurheilun tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta se toimii myös oheislajina muille harrastuksille tai tukena liikunnallisten taitojen hankkimisessa. 

Ryhmän vastuuohjaaja toimii Veli-Matti Kivilahti. Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Urheilukoulun 9–11-v. ryhmän harjoitukset pidetään 10.5 alkaen Ukonniemen urheilukentällä.

Harjoitusajat ovat seuraavat:

Ti klo 18:00-19:30

To klo 17:00-18:30

Kesäkauden kausimaksu on  100 €.  Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 6.6.–15.9.2022 välisenä aikana
 • Urheilukoulun omat kisat ja palkinnot
 • seuran tuki Haapasaaren leiriin 18.-22.7
 • T-paita
 • ilmoittautumismaksut piirinmestaruuskilpailuihin ja Seuracup-kilpailuihin

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly kausimaksuun. Voit kannattaa seuran toimintaa liittämällä lapsen tai koko perheen seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä. Lisenssin voit hankkia yleisurheilu.fi nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä IU:n toimistopuhelimeen: 0449860953 tai sähköpostia: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa.

Katso Urheilukoulun ohjeet.

Tiedustelut: yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 044 9860953


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 12–16-v.

Nuorisovalmennusryhmässa harjoittelevat 12–16-vuotiaat nuoret. Ryhmän harjoituksissa syvennytään eri yleisurheilulajien tekniikkaan ja lajitaitoihin. Lisäksi tärkeässä osassa on fyysisen kunnon ja perusominaisuuksien kehittäminen. Harjoitusten sisältö on suunniteltu harjoituskausien mukaan niin, että syksyllä ja talvella pääpaino on peruskunnon ja fyysisen pohjan rakentamisessa ja keväällä sekä kesällä lajiharjoittelussa. Ryhmässä voi harjoitella tavoitteellisesti kilpailuihin ja kilpaurheilun huipulle tähdäten, mutta myös harrastusmielessä.

Ryhmän valmentajina toimivat Veli-Matti Kivilahti, Jussi Anttonen, Ilja Lamberg, Matti Mononen, Lauri Asikainen, Saara Pellinen ja Kaisa Valtonen . Ohjaajina toimivat lisäksi Imatran Urheilijoiden koulutetut 17-19 vuotiaat ohjaajat.

Nuorisovalmennusryhmän 12–16-vuotiaiden nuorten harjoitukset pidetään 9.5 alkaen Ukonniemen urheilukentällä.

 • Ma klo 17.30-19.00
 • Ti klo 18.00 – 19.30
 • To klo 17.00 – 18.30
 • muista ohjatuista harkoista valmentajat tiedottavat erikseen

Kesän kausimaksu 6.6 – 15.9.2022 on  130 €, joka laskutetaan heinäkuun alussa. Maksuun sisältyvät:

 • ohjatut harjoitukset 4 krt viikossa
 • ilmoittautumismaksut piirinmestaruus- ja Seuracup kilpailuihin
 • 12-13 vuotiailta seuran tuki eri päätöksen mukaisesti kilpailuihin (YAG/vast.)
 • 14-16 vuotiailta ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin
 • seuran tuki Haapasaaren leiriin 18.-22.7
 • eri hintaan kuuluu harjoitusohjelma, jossa on myös omatoimisesti toteutettavia harjoituksia
 • seuran jäsenmaksu sisältää vapaan pääsyn Imatran Kylpylän kuntosalille

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta tai lähettämällä viestiä Veli-Matti Kivilahdelle, yleisurheilu@imatranurheilijat.fi. Jos kilpailet myös muissakin kilpailuissa kuin seuran omissa kilpailuissa niin kilpailulisenssi on pakollinen.

Lisenssien hinnat ovat 2008-2013 syntyneet 20 €. 2007 ja aiemmin syntyneet 30 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä etusivun ilmoittautumislomake tai paikan päällä harjoituksissa. Ryhmään voi tulla mukaan myös vasta-alkajia ja milloin vain.

Tiedustelut:

yleisurheilu@imatranurheilijat.fi, 0449860953,

Lauri Asikainen, lauri.asikainen@pp1.inet.fi. 040 7624259


NUORISOVALMENNUSRYHMÄ 16–19-v.

Nuorisovalmennusryhmän toisen ryhmän muodostavat 16–19-vuotiaat urheilijat. Ryhmässä harjoittelee pääsääntöisesti nuoria, jotka tähtäävät kilpaurheiluun ja yleisurheilun huipulle, mutta mukana on myös harrastusmielessä harjoittelevia. Ryhmän nuoret harjoittelevat osaksi yhteisharjoituksissa ja osaksi pienemmissä ryhmissä tai yksin harjoitusohjelman mukaan. Ryhmän valmentajina toimivat Lauri Asikainen, Matti Mononen, Jussi Anttonen, Kaisa Valtonen

Nuorisovalmennusryhmän 15–19-vuotiaiden nuorten harjoitusajat sovitaan yhdessä valmentajien kanssa.

Kausimaksu räätälöidään käytön mukaan 120— €/kausi. Maksuun sisältyvät:

 • Ohjatut harjoitukset 1.6 – 30.9.2022 välisenä aikana, 
 • Harjoituskilpailut ja testit
 • Seuran tuki leirien ja kilpailujen ilmoittautumismaksuihin
 • SM-kilpailuiden ilmoittautumismaksut ja tuki SM-kilpailuiden matkustus- ja majoituskustannuksiin eri suunnitelman mukaisesti
 • seuran jäsenmaksu sisältää vapaan pääsyn Imatran Kylpylän kuntosalille

Huom! Imatran Urheilijoiden jäsenmaksu on pakollinen ryhmän jäsenille. Liity seuran jäseneksi. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä eikä Sporttiturvaa. Lisenssin ja vapaaehtoisen Sporttiturva-vakuutuksen voit hankkia SUL:n nettisivujen kautta . Jos et hanki Sporttiturvaa, huolehdithan, että vakuutuksesi kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa mahdollisesti sattuneet loukkaantumiset.

Tiedustelut:Lauri Asikainen, . 040 7624259