Tule meille seurakehittäjäksi! Avoin työpaikka

Imatran Urheilijat hakee kokopäiväiseen työsuhteeseen innovatiivista liikunta-alan ammattilaista Seurakehittäjäksi

Seurakehittäjän tehtäviin kuuluu:

-Seuran urheilukehityshankkeiden koordinointi (sis. verkkovalmennusmateriaalin kehittäminen, monipuolisen lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen, sekä alueellisen urheiluseurojen yhteistyön edistäminen)

-Lasten ja nuorten yleisurheilukoulujen koordinointi, toteuttaminen ja kehittäminen

-Seuran hallituksen tukeminen seurahallinnon kehittämisessä

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa liikunta-alan koulutusta ja innostusta työskennellä urheiluseurassa. Hakijan tulisi olla kiinnostunut urheiluvalmennuksesta sekä uusien teknologioiden soveltamisesta lasten ja nuorten ohjaamisessa sekä urheiluvalmennuksessa. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja järjestelmällisyys auttavat suoriutumaan työstä menestyksekkäästi. Työntekijällä tulee olla mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin ennalta sovitun työsuunnitelman mukaan. Eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä urheiluseurassa sekä seuran edustamien lajien, erityisesti yleisurheilulajien perusosaaminen.

Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on 4 kk koeaika, jonka jälkeen määräaikaisen työsopimuksen kesto on 31.12.2022 saakka.

Palkka: 2000,-/kk

Hakuaika päättyy: 30.9.2020

Sähköiset vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen: imatran.urheilijat@gmail.com. Todistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen. Todistukset tarkistetaan haun edetessä.

Lisätietoja: Imatran Urheilijoiden Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Mirja Mikkilä, p. 040 5779766, mirja.mikkila@pp.inet.fi