Tiedote yleisurheiluryhmien toiminnasta ja kilpailuista

21.4.2020
Yleisurheilujaoston tiedote yleisurheiluryhmien toiminnasta ja kilpailuista

1) Poikkeustilanteen vuoksi Urheilukoulu- ja nuorisovalmennusryhmien tauko jatkuu toukokuun ajan.

Toivomme, että pääsemme käynnistämään harjoituksia kesäkuussa, mutta tulemme noudattamaan valtion suosituksia harjoitustoiminnasta. Jos kesäkuussakaan toimintaa ei voi aloittaa, tulemme käynnistämään virtuaaliharjoitukset Urheilukouluryhmille.

Nettisivuilta löytyy omatoimiharjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Se on suunnattu 12-15-vuotiaille urheilijoille, mutta sitä ja sivulta löytyviä treenivinkkejä voivat noudattaa myös nuoremmat.

Kannustamme myös kaikkia kokeilemaan ohjelmasta löytyvää testijuoksua. Lähtekää juoksemaan koko perheen voimin!

 

2) Poikkeustilanne vaikuttaa myös kevään ja kesän kilpailutoimintaan.

Imatran Urheilijoiden järjestämistä kilpailuista PM-maantiejuoksu (26.4.) ja Lajipäiväkisat (2.6.) on peruttu.

SUL:n kilpailuvaltiokunta pitää kokousta toukokuussa ja kilpailutoiminta jatkuu heidän suositustensa mukaan. Tiedotamme päätöksistä toukokuussa tarkemmin. SUL on perunut jo kaikki kansalliset kisat heinäkuun loppuun saakka. Myös lajikarnevaalit on peruttu.

Joitakin isompia kisoja on siirretty loppukesään. Näihin lukeutuvat Lappeenrannassa järjestettävät nuorten YAG-kisat, jotka pidetään 31.7.–2.8.

Kisoja ajatellen Imatran Urheilijoiden kilpailuasuja löytyy mukavasti varastosta, uusia tilauksia ei tehdä ennen kesää. Tiedustelut Jussi Anttoselta (jussi.anttonen@elisanet.fi, 050 3740477).

 

Nautitaan aurinkoisista kevätpäivistä poikkeusoloista huolimatta! Harjoitteluintoa kaikille!

Yleisurheilujaosto