Tiedote koronavirukseen liittyen

Päivitetty 14.3. klo 10:15. Ohjattuen harjoitusten (Urheilukoulu 5-8 v. ja 9-11v. sekä Nuorisvalmennusryhmä 12-15 v.) keskeytyksistä huolimatta kannustamme kaikkia liikkumaan pihapelien merkeissä ja luonnossa. Harjoitustauon mahdollisesti pitkittyessä jaamme jatkossa ideoita kotiharjoitteluun.

Päivitetty 13.3. klo 16:15: Alle 15-vuotiaiden harjoitukset (Urheilukoulu 5-8 v ja 9-11v. sekä Nuorisvalmennusryhmä 12-15 v.) on päätetty keskeyttää toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi. Ilmoitamme heti kun harjoituksia päästään jatkamaan. Yli 15-vuotiaiden harjoitukset sekä pienryhmien harjoitukset jatkuvat toistaiseksi. Tiedotamme lisää sitä mukaa kun tilanne päivittyy.

Päivitetty 13.3.klo 12:15 : SUL on päättänyt siirtää isoja tapahtumia, mutta lasten ja nuorten harrastustoimintaan ei ole annettu tarkennettuja peruutussuosituksia. https://www.yleisurheilu.fi/ 

Alkuperäinen viesti 12.3. klo 16:19:
Toistaiseksi yleisurheilun kaikkien harjoitusryhmien treenit pidetään normaalisti. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja reagoimme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme tilanteen muuttumisesta. Kehottamme urheilijoita, valmentajia ja seuratoimijoita muistamaan käsi- ja yskimishygienian, joka on tehokkain tapa estää virusta leviämästä. Huolellinen, noin 20 sekuntia kestävä käsienpesu saippualla tuhoaa taudinaiheuttajat tehokkaimmin. Mikäli huomaat itsellläsi hengitystieinfektion oireita, toivomme, että jäät kotiin lepäämään ja toipumaan.