SM-hallimitaleja IU:n urheilijoille

Viikonloppuna, 22.-23.2., kilpailtiin nuorten, 17-22 v., SM-hallit Liikuntamyllyssä, Helsingissä.

Imatran Urheilijat jatkoivat edellisten viikonloppujen huipputulosten tehtailua. Eero Virtasen huippukunnon ajoitus osui hallikaudelle nappiin. Kiekon M19 Suomen mestaruus sai lauantaina jatkoa kakkoslajin, M19 kuula, hopealla tuloksella 15,99. Suomen mestaruuden korjasi Vammalan seudun voiman Miika Oinonen tuloksella 16,13.

Sisu Mikkilä ja Lauri Honkanen paransivat tuloksiaan sunnuntain M17 3-loikassa kierroskierrokselta. Sisu Mikkilä venytti pronssille tuloksella 13,36. Hartolan Voiman Eemil Porvari voitti kisan tuloksella 13,50. Lahden Ahkeran Eelis Snåre sai hopeaa samalla tuloksella Sisu Mikkillä kanssa, 13,36. Lauri Honkanen väläytteli hopea ja pronssisijaa hätyytteleviä pitkiä loikkia täydentäen Imatran Urheilijoiden menestyksen lopulta neljännellä sijalla tuloksella 13.16. Sisu Mikkilä väläytteli nousujohteita tuloskuntoaan jo lauantain M17 pituudessa ollen neljäs tuloksella 6,51. Kisan voitti Kenttäurheilijat -58:n Leo Rautiainen.

IUn pieni mutta kovatasoinen joukkue keräsi myös tukun muita sijoituksia lajiensa kärkikymmenikössä. Otto Pulkkinen oli M19 pituuden seitsemäs tuloksella 6,46. N19 korkeudessa Milka Riiali oli niin ikään seitsemäs tuloksella 158 ja Hilla Mikkilä kahdeksas, 155. Anni Konnu oli N17 korkeuden yhdeksäs tuloksella 161.

Kaikki tulokset: www.live.tuloslista.com/7392

 

M17 3-loikan palkintojen jako: Eelis Snåre, Eemil Porvari, Sisu Mikkilä

M19 kuula palkintojen jako: Eero Virtanen, Miika Oinonen, Joonas Pulkkinen.