Yleisurheilun Kyky- ja piirileiri Tanhuvaarassa 22.-24.11.

Lähde yleisurheilun Kyky- ja piirileirille Tanhuvaaraan 22-24.11.2019!

Kykyleiri 8-11v.
Nuoremmat eli 8-11 sarjan edustajat pääsevät urheilemaan Kykyleirillä, jossa tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun saloihin yhtenä ryhmänä. Leiri sisältää paljon ikävaiheen kannalta tarpeellista ja monipuolista liikkumista yleisurheilupainotteisesti kuitenkaan erilaisia pelejä, leikkejä ja voimistelua unohtamatta.

Piirileiri 12-15v.
Lajiryhmät ovat pikajuoksut, kestävyysjuoksut, hypyt, heitot ja ottelu. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla leireillä, mutta mikäli haluaa vaihtaa ryhmää kesken talven leirityksen, tulee siitä ilmoittaa pääkouluttajalle vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavaa leiriä.

Aikuisurheilu
Tanhuvaaran leirille ovat myös vanhemmat erittäin tervetulleita viettämään virkistävää sporttiviikonloppua samalla hinnalla. Käytössä ovat kaikki Tanhuvaaran palvelut ja mikäli haluaa niin voi myös osallistua kestävyysjuoksuryhmän harjoituksiin ja testeihin. Mahdollisuus on osallistua myös vain osaan harjoituksista. Tanhuvaaran kaikki palvelut löytyvät heidän verkkosivuiltaan osoitteesta http://www.tanhuvaara.fi/

Kouluttajina leireillä toimivat:
Pika- ja aitajuoksut: Kati Minkkinen
Hypyt: Annika Luukkainen
Kestävyysjuoksu: Joni Homanen (Ryhmän ohjelman mukaan voivat treenata myös aikuisurheilijat)
Heitot: Osmo Hulkkonen
Kykyleiri: Esa Räsänen

Bussikuljetus Tanhuvaaraan
Lähtö perjantaina 22.11.19 Imatran keskusliikenneasemalta klo 15.50

Paluukyyti sunnuntaina. Lähtö n. klo 13 leirin päätyttyä.

Leirin hinta pe-su 145e sisältäen täysihoidon ja ohjauksen. Maksu IU:n yleisurheilun tilille FI0510383000319788 viimeistään 21.11. Käytä maksaessa viitenumeroa 40316.

Ilmoittautuminen leirille päättyy tiistaina 12.11.2019!

Ilmoittautuminen harjoituksissa ohjaajille tai sähköpostilla Satu Ruuskaselle satu.ruu@gmail.com
Lisätiedot: Satu Ruuskanen puh. 0504431736

Ilmoittautumiseen yhteydessä ilmoita huonekaveritoive, huoltajan yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite), ruoka-aine allergiat / eritysruokavalio, osallistutko bussikuljetukseen vai tuletko omalla autolla.

 

Leirin pääkouluttajana toimii Joni Homanen
j.homanen91@gmail.com
puh: 0503088256