PM-viesteissä kova tulos IU:n 15-v. tytöille

Lauantaina 24.8. kilpailtiin viestien piirimestaruuksista Ukonniemen urheilukentällä. Nuorten sarjojen (9-17 v.) kilpailu keräsi Etelä-Karjalasta yhteensä 54 joukkuetta. Vahvimmin edustettuna oli Lappeenrannan Urheilumiehet 29 joukkueellaan. Imatran Urheilijat osallistuivat 17 joukkueen voimin. Valkealan Kajo oli paikalla 3 joukkueen voimin sekä Joutsenon Kullervo 2 joukkueen voimin.

Viestikisojen parhaasta tuloksesta vastasi Imatran Urheilijoiden 15-vuotiaiden tyttöjen 4×100 m joukkue, jossa juoksivat Venla Savolainen, Meeri Riiali, Aino Venäläinen ja Nelli Anttonen. Tytöt juoksivat ennätyksensä 50,43. Tulos on tämän kauden 15-vuotiaiden ikäluokan kolmanneksi nopein tilastoaika. Kilpailu toimi joukkueen kenraaliharjoituksena Ylivieskassa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna juostaviin SM-viesteihin.

Myös muut Imatran Urheilijoiden joukkueet menestyivät erinomaisesti. Voittoon ylsi 11-vuotiaiden tyttöjen joukkue  4×50 m sekä 4×600 m viesteissä. Joukkueessa juoksivat Matilda Hatakka, Emma Könönen, Kiira Karttunen, Helmi Koivisto. Hopea- ja pronssisijoille ylsivät myös muita joukkueita kaikissa ikäluokissa.  Uutisvuoksen juttu kisoista ja kisatulokset löytyvät täältä.

IU:n 15-vuotiaiden tyttöjen 4×100 m kultajoukkue (vas.) Nelli Anttonen, Aino Venäläinen, Meeri Riiali ja Venla Savolainen.