IU:lle mitaleja nuorten SM-kisoista

IU:n Sisu Mikkilä ja Milka Riiali nappasivat SM-mitalit viikonvaihteessa kisatuissa nuorten SM-kisoissa. Sisu sai hopeaa P15-sarjan pituudessa tuloksella 6,46 ja pronssia kolmiloikassa ennätyksellään 12,45. Milka sai pronssia korkeushypystä tuloksella 1,62. Pituudessa Milka jäi niukasti neljännelle sijalle hienolla ennätyksellään 5,45.

14-15-vuotiaiden SM-kisat käytiin Lahdessa ja 16-17-vuotiaiden kisat Kankaanpäässä. Kaikkiaan neljätoista IU:n nuorta urheilijaa oli mukana kilpailuissa. Urheilijoista yhdeksän ylsi kisoissa omaan ennätykseen. Onnea kaikille urheilijoille!

Lahden kisojen tulokset löytyvät täältä ja Kankaanpään tulokset täältä.

Sisu ja pituuden hopeamitali

Milka korkeuden palkintojenjaossa

IU:n edustajat Essi, Sini, Milka, Hilla, Milla, Anniina, Otso ja Lauri Kankaanpäässä