Hiihtokauden päättäjäiset la 13.4. Freeskissä

Imatran urheilijoiden hiihto- ja ampumahiihtojaoston kauden päättäjäiset vietetään lauantaina 13.4. Ruokolahden Freeskissä.

Klo 10.00 aloitamme alamäkisprintillä (katso tarkemmat tiedot alla) ja varsinaiset päättäjäiset alkavat klo 12.00. Päättäjäisten ohjelmassa on mm. keittolounas, hiihtokoululaisten kunniakirjat, kauden palkitsemiset sekä kesän harjoitukset ja muu toiminta.

Tervetuloa!

Hiihto- ja ampumahiihtojaosto

 

Tervetuloa Imatran Urheilijoiden järjestämään rentoon ja leikkimieliseen kilpailutapahtumaan Ruokolahden Freeski:ssä lauantaina 13.4. klo 10.00. Kilpailussa lasketaan pujottelurataa maastohiihtovälineillä alaspäin ja jossain välissä kivutaan hieman ylöskin. Sarjat 8, 10, 12, 14-vuotiaat ja yleinen. Matkat alle 1km. Ilmoittautuminen 9.45 mennessä paikan päällä. Ensin hiihdetään karsintalasku väliaikalähdöllä. Sen jälkeen pienimmillä on 1 ja isommilla 1 tai 2 erälaskua yhteislähdöllä. Lopuksi lasketaan finaalilaskut. Osallistumismaksua ei ole. Kilpailijat palkitaan ajankohtaan ja teemaan sopivin palkinnoin. Asu vapaa, mutta pakollinen. Paikalla on makkaranpaistomahdollisuus.