Otso Mikkilälle nuorten SM-halleissa M17 korkeuden kultaa

Nuorten, 17-22 v., yleisurheilun SM-hallikisat järjestettiin Joensuussa 22.-24.2.

Otso Mikkilä voitti sunnuntaina M17 korkeuden ennätyksellään 189 cm. Tulos on samalla myös ikäluokan kauden kotimainen kärkitulos. Hopeaa otti Hartolan Urheilijoiden Emil Porvari, 186 cm. Samalla tuloksella pronssille ponnisti Lapinlahden Vedon Ehklu Htoo.

Otso Mikkilä oli kovassa vedossa jo lauantaina sivulajissaan, pituudessa. Omalla ennätyksellä, 6.26, sijoitus oli 6.

Myös muut Imatran Urheilijoiden edustajat onnistuivat hyvin, vaikka mitalisijoille ei aivan ylletty muissa lajeissa. Kristian Backman oli M22 800 m viides. Eero Virtanen oli sivulajissaan M19 kuula 4. Juulia Kokko karsiutui N19 60 m finaalista harmittavasti loppusijoituksen ollessa 7. N17 korkeudessa Milka Riiali oli 4. ja Hilla Mikkilä 14.

Kaikki tulokset http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=68290