YLEISURHEILUN PIIRI- JA KYKYLEIRI TANHUVAARAN URHEILUOPISTOLLA

Aika:                    pe-su 15.- 17.2.2019

Kykyleiri on n. 8-11 vuotiaille tarkoitettu monipuolisuusleiri. Piirileiri n. 12-15 vuotiaille tarkoitettu yleisurheilun tekniikkaan ja harjoitteluun painottuva leiri.

Ohjaajat kannustavat urheilukoululaisia lähtemään mukaan. Leirit ovat yhdessäolon, omatoimisuuden ja urheilullisen kehittymisen kannalta loistavia tapahtumia.

Huoltajilla on mahdollisuus viettää leirin ohessa oma rentouttava ja liikunnallinen viikonloppu samaan hintaan täysihoidolla (mm. lenkkipolut, hyvin varusteltu kuntosali, Sport Spa -kylpylä, maistuvat ateriat). Kestävyysjuoksu ryhmään voi tulla mukaan myös aikuisurheilijoita!

Majoitus:            urheiluopiston 2-4 hengen huoneissa, täysihoito

Kuljetus:              piirin bussilla ja ohjaajien autolla, lähtö keskusasemalta pe 15.2 klo 15.50,
paluu keskusasemalle sunnuntaina n. klo 15.00.

Varustus:             ulko- ja sisäliikuntavarustus, pipo, hanskat, lenkkarit, piikkarit / heittokengät (jos on), sisäpelikengät (jos on), peseytymisvälineet, mehua, hedelmiä tai jotain pikku evästä, uinti- ja saunavarustus, harjoituspäiväkirja ja muistiinpanovälineet.

Kustannukset:    140 €/ leiriläiseltä. Maksu IU:n yleisurheilun tilille: FI0510383000319788. Käytä maksaessa viitenumeroa 40316, seura maksaa leiriläisten kuljetuskulut (vanhemmilta peritään 140 € + kuljetuksesta 25 € ).

Ilmoittautuminen:

sitovat ilmoittautumiset ti 5.2 mennessä ohjaajille harkoissa tai Annalle sähköpostilla anna.kontunen@hotmail.fi tai tekstiviestillä 050 572 4124. Piirileirille tulijat ilmoittakaa myös lajiryhmä mihin haluatte (pikajuoksu, kestävyysjuoksu, hypyt, heitot), mahdolliset ruoka-allergiat.
Huonekaveri toiveet pyritään ottamaan huomioon.

Peruutukset:       Mikäli et pääsekään osallistumaan leirille niin peruminen ti 5.2 mennessä. Perumatta jättäneiltä peritään leirimaksu mikäli lääkärintodistusta ei ole esittää.

LÄHDE ROHKEASTI MUKAAN LEIRILLE!