Lähde leirille Tanhuvaaraan! Yleisurheilun kyky- ja piirileiri 23.-25.11.2018

Yleisurheilun leirikausi starttaa taas marraskuussa. Lähde mukaan harjoittelemaan ja viettämään mukavaa aikaa urheilijakavereiden seurassa Tanhuvaaran Urheiluopistolle!

Kykyleiri on tarkoitettu 8-11-vuotiaille urheilijoille. Vauhdikkaalla kykyleirillä tutustutaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeihin. Leiri sisältää myös paljon muuta liikuntaa kuten pelejä, leikkejä ja voimistelua, illan kylpyläuinteja unohtamatta.

Piirileiri on suunnattu 12-15-vuotiaille urheilijoille. Piirileirillä harjoitellaan lajiryhmissä ja paneudutaan yleisurheilulajien harjoittelu- ja lajitaitoihin. Ohjelmassa on myös muuta liikuntaa, kuten telinevoimistelua ja palloilua. Piirileirin lajiryhmät ovat: pikajuoksut, kestävyysjuoksut, hypyt, heitot ja ottelu. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla piirileireillä.

Leirikouluttajina toimivat:
Pika- ja aitajuoksut: Kati Minkkinen
Hypyt: Salli Kirvesmies
Kestävyysjuoksu: Joni Homanen (Ryhmään voi tulla myös aikuisurheilijoita)
Heitot: Osmo Hulkkonen
Kykyleiri: Virpi Kaisto syksy 2018 / Esa Räsänen kevät 2019

Leirille lähtö on perjantaina 23.11. klo 15.50 Imatran keskusliikenneasemalta. Paluu keskusasemalle sunnuntaina n. klo 15.00.

Varustus: Ulko- ja sisäliikuntavarustus, pipo, hanskat, lenkkarit, piikkarit / heittokengät (jos on), sisäpelikengät (jos on), peseytymisvälineet, mehua, hedelmiä tai jotain pikku evästä, uinti- ja saunavarustus, harjoituspäiväkirja ja muistiinpanovälineet.

Kustannukset: 140 € / leiriläinen. Maksu IU:n yleisurheilun tilille: FI0510383000319788. Käytä maksaessa viitenumeroa 40316. Seura maksaa leiriläisten kuljetuksen (vanhemmilta peritään 140 € + kuljetus 25 €).

Ilmoittautuminen ti 13.11. mennessä ohjaajille harkoissa tai Annalle sähköpostilla anna.kontunen@hotmail.fi tai tekstiviestillä 0505724124. Ilmoittakaa myös ruoka-allergiat ja huonekaveritoiveet. Piirileirille tulijat ilmoittakaa myös lajiryhmä!

Peruutukset: Mikäli et pääsekään osallistumaan leirille, peruminen pitää tehdä ke 21.11. mennessä. Perumatta jättäneiltä peritään leirimaksu, mikäli ei ole esittää lääkärintodistusta.

Huom! Myös huoltajilla on mahdollisuus viettää leirin ohessa oma rentouttava ja liikunnallinen viikonloppu Tanhuvaarassa samaan hintaan täysihoidolla (mm. lenkkipolut, kuntosali, Sport Spa -kylpylä, maistuvat ateriat). Huomasithan myös aikuisten juoksuryhmän!

Mainokset