Kovia tuloksia Seuracupissa

Suomen Urheiluliiton Seuracupin finaalit kisattiin lauantaina 1.9. Suurimpien kaupunkien TERA-sarjan finaalin voiton vei Lahden Ahkera ja seuraavat mitalisijat menivät Jyväskylän Kenttäurheilijoille ja Turun Urheiluliitolle. Imatran Urheilijat tuli Seuracupissa neljänneksitoista. Vaikka sijoitus jäi edellisvuotta heikommaksi, teki yhdeksäntoista urheilijaa kisassa oman ennätyksensä. Joukossa oli pari erityisen kovaa tulosta.

Näistä tuloksista vastasivat 13-vuotiaiden sarjassa kisanneet Joonatan Venäläinen (kuvassa vasemmalla) ja Meeri Riiali. Venäläisen 1000 metrin aika 2.57,06 yltää 12-vuotiaiden poikien kaikkien aikojen tilastossa 9. sijalle. Riiali juoksi puolestaan 60 metrin aidat aikaan 9.34, joka on 13-vuotiaiden tyttöjen kaikkien aikojen 13. paras aika.

dav

Seuracup-kisareissu huipentui Ruotsiottelun seuraamiseen Ratinan stadionilla, jossa IU:n nuoret pääsivät kannustamaan Suomen joukkuetta ja juoksemaan kunniakierroksen stadionin ympäri.

sdr

Seuracupin tulokset löytyvät Tilastopajasta ja seurojen paremmuusjärjestys SUL:in sivuilta.

Mainokset