PM-viesteistä roppakaupalla mitaleja

Etelä-Karjalan 9-17-vuotiaiden piirinmestaruusviestit kisattiin lauantaina 18.8. Parikkalassa helteisessä kelissä. Imatran Urheilijoiden nuorilla oli kotiin tuomisinaan roppakaupalla mitaleja siitä huolimatta, että joukkueita saatiin kokoon aiempia vuosia vähemmän urheilijoiden sairastumisien ja päällekkäisten tapahtumien vuoksi.

Yhteensä IU:n joukkueet saivat kahdeksan kultamitalia. Iloisimpiin voittajiin kuuluivat 9-vuotiaat pojat, jotka nappasivat kultaa 4x400m juoksussa. Joukkueessa juoksivat Valle Kämäräinen, Jesper Vallin, Lauri Kesälahti ja vasta 6-vuotias juoksijalupaus Voitto Partanen.

dav

Viestit olivat Imatran Urheilijoiden ja Lappeenrannan Urheilumiesten välinen kisa, sillä muista Etelä-Karjalan seuroista ei viesteihin osallistunut yhtään joukkuetta.

Kisatulokset löytyvät Parikkalan Urheilijoiden sivuilta.

Mainokset