Inkerikisoihin keihäänheiton huippuja

Imatran Urheilijat järjestää perinteiset yleisurheilun Inkerikisat peruskorjatulla Karhumäen urheilukentällä tiistaina 14.8 klo 17.30 alkaen.

Kilpailut ovat houkutelleet mukaan noin 130 urheilijaa. Pääpaino on junioreissa, mutta miesten keihäänheitossa annetaan näyttöjä Suomi-Ruotsi maaotteluun Kalevan kisojen yllätyspronssimitalisti Teo Takalan ja nelosen Lassi Etelätalon johdolla. Mielenkiintoista on nähdä myös paluuta heittopaikalle tekevän, yli 81 metriä heittäneen Sulkavan Urheilijoiden Toni Sirviön heittokunto. Miesten keihääseen on ilmoittautunut 10 heittäjää ja kilpailu alkaa klo 19.00.

Naisten pituudessa Imatran Urheilijoiden Senni Salminen testaa uuden hyppypaikan tavoitteenaan yli 6 metrin hypyt. Maaotteluun pääsy vaatisi oman ennätyksen 612 parantamista. Naisten pituus alkaa klo 17.30.

Karhumäen kentän peruskorjaus valmistui vasta viikko sitten ja ensimmäisten kilpailuiden valmisteluun jäi kovin vähän aikaa, kun valmistumisajankohdasta ei ollut täyttä varmuutta. Inkerikisat ovat kentän avajaiskisat. Kentän suorituspaikat on saatu jo kuntoon, mutta katsomo rakennetaan vasta ensi vuonna. Kilpailuiden ajaksi kentälle tuodaan pari siirrettävää katsomoa. Varsinaiset vihkiäiskisat on suunniteltu pidettäväksi vuonna 2019, kun kenttä valmistuu lopullisesti.

Kilpailuihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Tiedustelut:
Lauri Asikainen
Imatran Urheilijat
0407624259

Mainokset