OTTO PONNISTI 7 METRIÄ !

IU:n 17-vuotias Otto Pulkkinen onnistui mainiosti Jämsän karnevaalikisoissa hypäten komeasti ”haamurajan ” 7 metriä.

Otto ponnisti sallituissa tuulioloissa 19 v sarjan kilpailussa kolmanneksi ja paransi entistä ennätystään 15 senttiä. Tulos on samalla Suomen 17-vuotiaiden kärkitulos tänä vuonna. Valitettavasti tulos tuli viikkoa liian myöhään, jotta Otto olisi voinut olla ehdolla 17-vuotiaiden EM-kilpailuihin Unkariin.
Kristian Backman juoksi Jämsässä myös mainiosti 800 metrillä 1.57.45 jääden pari viikkoa vanhasta ennätyksestään vain pari kymmenystä.

Lupaavia tuloksia alkukaudella on syntynyt muitakin.
Toni Lifländer on vakiinnuttanut miesten keihäässä tuloksensa n. 72 paikkeille, mutta parempaa on varmasti tulossa. Senni Salminen panostaa ainakin alkukauden pituuteen ja heti alkuun syntynyt uusi ennätys 589 on lupaava alku, sillä hyppyjä on takana vielä kovin vähän. Eero Virtanen on 17-vuotiaiden kiekossa sekä kuulassa parantanut ennätystään, kiekko 48.86 ja kuula 15.81, joilla tuloksilla on molemmissa lajeissa Suomen tilasto kolmosena. Juulia Kokko kiihdytti 17-vuotiaiden 100 metrillä komean ennätyksensä Espoossa 12.40 ja Vili Valtonen on parantanut keihään ennätyksensä lukemiin 62.64. Näistä on hyvä jatkaa loppukesää kohti.

Mainokset