Piiri- ja kykyleiri 20.-22.4.

Leiritiedote ja lähtöinfoa alla.

Leirillelähtö info:
Tanhuvaaran leirille lähtö perjantaina 20.4 pikkubussilla seuraavasti:

  • urheilutalolta klo 14.15
  • Vuoksenniskan Minimanilta klo 14.30

kyytiin: Essi, Maiju, Anni, Lauri, Sisu, Hilla, Anniina ja Otto.
Muut IU:n leiriläiset menevät piirin bussilla keskusasemalta klo 15.45

 

MUISTA MAKSAA LEIRI ENNEN LÄHTÖÄ! kts. maksuohje alla.
Pikkubussiin lähtijöiden viimehetken voittamaton este heti tiedoksi Lallille
Piirin bussiin lähtijöiden viimehetken voittamattomasta esteestä heti tieto Jonille

 

tulostettava versio leiritiedotteesta tästä   piirileiri_huhtikuu-2018

YLEISURHEILUN PIIRI- JA KYKYLEIRI TANHUVAARAN URHEILUOPISTOLLA

Aika:                    pe-su 20.- 22.4.2018

Kykyleiri on n. 8-11 vuotiaille tarkoitettu monipuolisuusleiri. Piirileiri n. 12-17 vuotiaille tarkoitettu yleisurheilun tekniikkaan ja harjoitteluun painottuva leiri.

Ohjaajat kannustavat urheilukoululaisia lähtemään mukaan. Leirit ovat yhdessäolon, omatoimisuuden ja urheilullisen kehittymisen kannalta loistavia tapahtumia.

Huoltajilla on mahdollisuus viettää leirin ohessa oma rentouttava ja liikunnallinen viikonloppu samaan hintaan täysihoidolla (mm. lenkkipolut, hyvin varusteltu kuntosali, Sport Spa -kylpylä, maistuvat ateriat).

Majoitus:            urheiluopiston 2-4 hengen huoneissa, täysihoito

Kuljetus:              piirin bussilla ja ohjaajien autolla, lähtö keskusasemalta pe 20.4 klo 15.45, paluu keskusasemalle sunnuntaina n. klo 15.00.

Varustus:             ulko- ja sisäliikuntavarustus, pipo, hanskat, piikkarit / heittokengät, sisäpelikengät, peseytymisvälineet, mehua, hedelmiä tai jotain pikku evästä, uinti- ja saunavarustus, harjoituspäiväkirja ja muistiinpanovälineet.

Kustannukset:    130 €/ leiriläiseltä. Maksu IU:n yleisurheilun tilille: FI0510383000319788. Käytä maksaessa viitenumeroa 40316, seura maksaa leiriläisten kuljetuskulut (vanhemmilta peritään 130 € + kuljetuksesta 25 € ).

Ilmoittautuminen:

sitovat ilmoittautumiset ti 10.4 mennessä ohjaajille harkoissa tai Kaisalle sähköpostilla valtonen.kaisa@gmail.com tai tekstiviestillä 040 480 8862. Piirileirille tulijat ilmoittakaa myös lajiryhmä mihin haluatte (pikajuoksu, kestävyysjuoksu, hypyt, heitot), mahdolliset ruoka-allergiat.
Huonekaveri toiveet pyritään ottamaan huomioon.

Peruutukset:       Mikäli et pääsekään osallistumaan leirille niin peruminen ke 18.4 mennessä. Perumatta jättäneiltä peritään leirimaksu mikäli lääkärintodistusta ei ole esittää.

LÄHDE ROHKEASTI MUKAAN LEIRILLE!

Mainokset