Sennille kultaa, Artulle hopeaa!

Viikon vaihteessa Turun Kupittaalla käydyissä nuorten SM halleissa Senni Salminen hyppäsi kolmiloikassa kolmannella hypyllään 13,21, mikä takasi ylivoimasen voiton N22 sarjassa. Tulos jäi vain 4 senttiä naisen ennätyksestä ja olisi oikeuttanut aikuisten SM halleissa pronssille. Hienosti kuntouduttu loukkaantumisista!

Arttu Tyystjärvi hyppäsi M22 sarjan kolmiloikassa 14,92 jääden sentillä hopealle. Henkistä kanttia kasvattavaa, kun edellisessä viikolopussa käydyissä aikuisten SM halleissa sama mies vei 4 sentillä häneltä pronssin. Toivotaan, että kesällä sentit toisin päin. Illalla kutsui miestä taas Santahamina.

M17 sarjassa Otto Pulkkinen sijoittui pituudessa ennätyksellään 6,45 neljänneksi ja kolmiloikassa niin ikään ennätyksensä tehden 12,94 viidenneksi.

Kisojen tarkemmat tulokset löytyvät Tilastopajan etusivulta.

ONNITTELUT MENESTYKSISTÄ NIIN KILPAILIJOILLE KUIN HEIDÄN LÄHIPIIREILLEEN!

Mainokset