Urheilukoulun lähiajan tapahtumista

Sunnuntain 5.2. harjoitukset:  Heittoryhmä: klo 14 juoksusuoralla
Pikajuoksu- ja hyppyryhmä sekä juoksuryhmä: Yhteinen ulkoharjoitus klo 15.

Tiistaina 7.2. urheilukoulun kk-hallikisat. 5-8 v kilpailut alkaa klo 17 ja 9 v ja vanhempien kilpailut alkaa klo 18. (ulkolämppä!)
Huoltajia kaivataan toimitsijatehtäviin ohjaajien avuksi.

Kevätkauden laskuja jaettu harkoissa. Jos perheessä useampi urheilukoululainen voi heidän maksut maksaa yhteismaksuna, kaikilla sama viite. Jos maksat toisen sukunimisen maksuja laita Kaisalle tietoa kenet maksoit (sähköpostilla valtonen.kaisa@gmail.com  tai tekstiviestiilä 040 480 8862)  niin maksu kohdistuu oikein.

Hallikisakausi täydessä käynnissä. Muista että tarvitset lisenssin seuran ulkopuolisiiin kisoihin. Pyydä Kaisalta sähköpostilla, saat paluuviestinä lisenssin. Ilmoittaudu ajoissa. Katso kilpailuihin ilmoittautumisohjeet Yleisurheilun alavalikosta.

Mainokset