IU hienosti Vattenfall-finaalin Tera-sarjan 11.

Nimetön (1)IU:n lippu liehui Nokialla!

IU lähti Nokialla lauantaina 3.9. käytyyn Vattenfall-seuracupin finaaliin piirikilpailujen jälkeen sijalta 13. Nuoret onnistuivat kisoissa todella hyvin ja lopullinen sijoituksemme oli 11. Joukkueessa kisanneista urheilijoista seitsemäntoista teki oman ennätyksensä.

 

 

 

 

Pojat 11-vuotta sarjassa kisanneet Joonatan Venäläinen ja Teemu Sinkkonen vastasivat joukkueen kovimmista tuloksista. Suomen 10-vuotiaiden kaikkien aikojen tilastossa Joonatanin 1000 metrin aika 3.11,87 yltää sijalle 15. ja Teemun keihään tulos 36,22 puolestaan sijalle 44.

Isommista pojista kuulaa työntänyt Eero Virtanen ja pituutta hypännyt Vili Valtonen tekivät molemmat ennätyksensä ja olivat lajeissaan toisia. Pitää toivoa, että sentit olisivat isoille pojille suosiollisempia ensi vuonna. 17-vuotiaiden sarjassa pituutta hypänneen Vilin lajivoitto oli sentin päässä ja kuulaa työntäneen Akseli Tyystjärven tuloksessa neljä lisäsenttiä olisi tuonut joukkueelle kaksi lisäpistettä.

Nokialta siirryimme Tampereen Ratinan stadionille Suomi-Ruotsi maaottelua katsomaan. Repparissa katsomoon kannettu Vini katseli haikeasti toisten valkopaitojen juoksua kunniakierroksella. Sade ja kolea keli eivät haitanneet maaottelutunnelmaa. Hurrasimme ja kannustimme hyvistä suorituksista tasapuolisesti Suomea ja Ruotsia. Herkkuna illasta jäivät mieleen Jussi Viidan ”viimeiset korkeushypyt” ja miesten viestivoitto SE-ajalla. Hieman kirvelevin tuntein taputimme Ruotsin Wessmannin Annan viimeiselle heitolle, sillä hän ohitti keihäässä voittoheitollaan Suomen Heidi Nokelaisen.

Kiitos nuorille! Oli rankka, mutta hieno reissu teidän kanssanne. Kiitos myös huoltajille, jotka uurastitte matkalla ja teitte siten mahdolliseksi nuorten kisareissun ….ensi vuonna uusiks?

Vattenfall-finaalin tulokset löytyvät Tilastopajasta. Tässä vielä suorat linkit tuloksiin: Lajitulokset täältä ja sukkulaviestin tulokset täältä.

Tältä näytti kisaan lähtevä Imatran Urheilijoiden vuoden 2016 Vattenfall-finaalijoukkue majoituskoulun luokassa Nokian lukiolla.

Vattenfall_joukkue

 

Mainokset