IU:n puheenjohtajaksi Aki Keskinen

akikeskinen

Imatran Urheilijoiden sääntömääräisessä syyskokouksessa 2.12.2015  seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Aki Keskinen. Tulevalle toimintakaudelle valittu hallitus ja koko seura onnittelevat uutta puheenjohtajaa.

Lisäksi jaettiin tunnustusta ja palkintoja seuratoimijoille kuluneen kauden saavutuksista. Puheenjohtajan kilven sai tänä vuonna puurtaja, ahkerana harjoittelijana ja hyväkäytöksisenä nuorena mielenä tunnettu Aapo Ahonen. Vuoden toimitsijapalkinnon sai Harri Ahokas. Harri toimi mm. kevään SM-maastojuoksukilpailussa yhtenä korvaamattomista  apumiehistä kilpailujen järjestämisessä. Valmentajalautasen sai Kari Ahonen valmennettaviensa hyvän menestyksen sekä yhden SM-kultamitalin johdosta. Onnittelut myös näistä.

Toimintakaudella 2016 Imatran Urheilijat ry tahtoo tehdä liikunnasta ja yhdessäolosta elämäntavan ja tarjota huipulle tähtääville parhaan kehitysympäristön aktiivisesti ja näkyvästi toimien. Seuran kolme keskeisintä tavoitetta ovat huippu-urheilijoiden kasvattaminen, monipuolinen nuorisotoiminta sekä Imatran alueella järjestettävä kilpailutoiminta. Imatran Urheilijoiden edustamat lajit ovat alppihiihto, ampumahiihto, kuntoliikunta, maastohiihto, pyöräily ja yleisurheilu.

Mainokset