Medilaser MTB Weekend – R-Tech MTB Maraton powered by FAST & XCO Nordic CUP

Valkeakoskella ajettiin viikonloppuna kaksipäiväiset maastopyöräkilpailut ProMTB:n järjestämän Medilaser MTB Weekendin merkeissä. Lauantain maratonmatkalla oli Imatran Urheilijoita edustamassa Iiro Sairanen ja Pekka Nieminen. Kilpailu ajettiin kolmena sateen liukastamana 20 km:n kierroksena. Alun vauhdikkaat hiekkatiet pitivät porukan kasassa, mutta ensimmäiset peliliikkeet nähtiin heti polkuosuuden alettua. Team Chebicin Jarkko Niemi ja Amps ExtremeSportin Riivo Schumann kiskaisivat eron pääjoukkoon, jossa tyydyttiin seuraamaan tilannetta. Takaa ajava joukko alkoi kuitenkin pikku hiljaa pienentyä ja puolessa välissä mukana oli enää kolme kuskia IU:n Sairanen mukana. Schumann kärsi toisella kierroksella tekniikkaongelmista ja joutui hidastamaan vauhtiaan. Myös takaa-ajavassa ryhmässä tapahtui, kun Team Medilaserin Jani Poussu tippui kyydistä puukepin jumiuduttua voimansiirtoon. Jarkko Niemi ajoi näin ollen selvään voittoon, Sportaxin Sami Suhonen ajoi loistavalla ajolla toiseksi ja IU:n Sairanen kolmanneksi. Pekka Nieminen ajoi sijalle 12. Tulokset:http://www.tulospalvelu.profiili.fi/…/Valkeakoski_11.7.htm

Sunnuntaina ajettiin XCO Nordic Cupin kilpailu, joka käsitti 4 x 4,7 km:n teknisen ja mäkisen reitin. Iiro Sairanen ajoi M30 sarjassa toiseksi. Voittoon ajoi HyPy/Team EVOCin Mikko Kupiainen. Elite-sarjan kuudella kierroksella voittoon ajoi Focus Halme Racingin Sasu Halme, OTC:n Kusti Kittilä oli toinen ja Picaro/Team Medilaserin Toni Tähti kolmas.

Tulokset: http://www.tulospalvelu.profiili.fi/…/Valkeakoski_12.7.htm

Mainokset