Iiro Sairanen jatkoi vahvaa ajoa Aulanko MTB:ssa

Tawast Cycling Clubin järjestämä Aulanko MTB keräsi reilu 200 osallistujaa mäkiselle kisareitille. Mukaan mahtui myös oiva kattaus metsäpolkua ja ikivetistä mutahautaa sekä vauhdikasta hiekkatietä. Siis kaikkea mitä maratontyyppiseltä kisareitiltä voi toivoa. Kisa alkoi varsin vauhdikkaasti, kun innokkaat kuskit syöksyivät kohti Aulangon mäkiä. Alun hiekkatiepätkällä tapahtui ikävä kolari, jonka seurauksena kärki kymmenikkö sai hieman etumatkaa. Heti alkunousuissa jyvät erottuivat akanoista ja kärkimiehet Olli Miettinen, Jeremias Holmberg ja Joonas Pessi karkasivat pääjoukolta. Toisessa ryhmässä seurasivat IU:n Iiro Sairanen sekä Medilaserin Mäkelän veljekset. Tämä ryhmä kesti kasassa toisen kierroksen mäkiin saakka, mutta kilometrimäen jälkeen kaikki kolme jatkoivat matkaa yksin. Kärkikolmikko ratkoi sijoitukset kisan lopussa järjestävän seuran Miettisen ajaessa voittoon kotipoluillaan viiden sekunnin erolla ennen Team Skinsin Holmbergiä. Kaupin Kanuunoiden Pessi jatkoi siitä mihin jäi Peurungalla ajaen kolmanneksi. Medilaserin Ville Mäkelä ehti neljänneksi ja IU:n Sairanen viidenneksi.

Mainokset